Hem Fysioterapeut Massageterapeut Kiropraktor Läkare Formgjutna inlägg Kontakt/Hitta hit

Sakarias Löfberg

Yrke och Utbildningar

Sakarias är massör på MMC Idrottsklinik. Sakarias arbetar också med medicinsk laser, stötvågsbehandling, tejpning, rehabträning och formgjuter sulor på kliniken. Han är utbildad massageterapeut och är certifierad massör enligt branschrådet svensk massage. 2015 började Sakarias läsa Idrottsvetenskap på Malmö Högskola där han genom sin praktik på Malmö Idrottsakademi fick jobb som fystränare. Han driver idag sitt eget företag där han sedan 2016 har jobbat som fystränare för olika idrottsföreningar bland annat LB07, Malmö FBC, Malmö Konståkningsklubb, Malmö Kappsimningsklubb, Fair play tennisklubb och Svedala Tennisklubb som han fortfarande arbetar för. Just nu studerar även Sakarias heltid på fysioterapeutprogrammet, Lunds Universitet.

Bild av Sakarias

Om Sakarias

Sakarias umgås mycket med sin familj och försöker vara ute i naturen så mycket som möjligt. Största intresse är träning i alla dess former. Som barn och ungdom spelade han forboll, tennis och golf. Idag spenderar han mycket tid i sitt hemmagym där han tränar styrkelyft, tyngdlyft och en del gymnastik.

Boka tid via telefon
070 - 646 30 90


Eva Hansson

Yrke och Utbildningar

Eva Hansson är massör på MMC Idrottsklinik. Eva Har utbildat sig till diplomerad massör genom Hälsoteket utbildning 2003. Hon har läst mobilisering och mjukdelsteknik steg 1-3 på Idrottsmedicinskt Center i Malmö. Eva har även gått Idrottsmassage hos Torbjörn Mårtensson i Malmö. Koppingmassage genom KMH Komplementär Högskolan. Akupunktur hos John Boel i Danmark. Kostrådgivning genom LCHF, Anna Hallén.

Bild av Eva

Eva har arbetat heltid som massör sedan 2003. Hon har utvecklats både genom sitt kliniska arbete med patienter, men även genom sina vidareutbildningar och privata intresse för människokroppen samt dess funktion. I ca 17 år av sin arbetstid har hon delat lokal med leg naprapat och läkare Therese Hansson, vilket också har bidragit mycket till hennes vidare utveckling och kunskap inom området.

Om Eva

Även privat har Eva ett brinnande intresse för människokroppen. Hon läser mycket böcker och har samlat mycket litteratur att förkovra sig i så fort hon får en ledig stund. Hon är aktiv genom att lyssna på poddar och titta på digitala utbildningar genom bland annat Youtube. För att koppla av på sin fritid letar Eva gärna fossiler eller fina stenar. Hon är medlem i söderslätts arkeologi och fossil förening. Eva berättar att det blivit ett par stenyxor och andra redskap med tiden som samlats. Eva började läsa arkeologi, men hoppade av då hon inte kände att det var logiskt att ta en massa studielån, när det inte fanns arbete just för stunden. Ett annat intresse Eva gärna sysselsätter sig med är spelet world of warcraft som hon spelat i ca 10 år.

Boka tid via telefon
070 - 221 40 94
070 - 646 30 90

Natti Kindberg

Yrke och Utbildningar

Natti Kindberg är massageterapeut på MMC idrottsklinik. Hon driver sitt eget företag "Nattis Massage & Kroppshälsa". Natti har gått en tvåårig yrkeshögskoleutbildning på Bergqvist Massage och Friskvårdsutbildningar med examen i maj 2023 men har arbetat som certifierad massör sedan maj 2022 på Mossbylund. Hon har läst energimedicin med grunder inom TCM (traditionell kinesisk medicin), meridiansystemet och akupressurpunkter samt koppning. Natti har även gått grundkurs i zonterapi och fysiologisk kinesiologi. Natti är en certifierad massör enligt branschrådet svensk massage, licenserad personlig tränare och yrkeshögskoleexamen som medicinsk massageterapeut.

Bild av Lukas

Bakom sig har Natti drygt 25 års yrkeserfarenhet inom resebranschen. Hennes erfarenhet av olika kulturer och språk använder hon som verktyg och utvecklar egen teknik som massör. Natti utför fibromassage för dig som har kronisk smärta eller stressymptom, andningsterapi med Lotorpsmetoden för dig som har hosta, doftallergi, astma eller KOL, klassisk massage samt gravidmassage.

Boka tid via telefon
0709 - 81 44 75 eller online på Boka Direkt www.nattismassage.se