Hem Fysioterapeut Massageterapeut Kiropraktor Läkare Formgjutna inlägg Kontakt/Hitta hit

Sakarias Löfberg

Yrke och Utbildningar

Sakarias är massör på MMC Idrottsklinik. Sakarias arbetar också med medicinsk laser, stötvågsbehandling, tejpning, rehabträning och formgjuter sulor på kliniken. Han är utbildad massageterapeut och är certifierad massör enligt branschrådet svensk massage. 2015 började Sakarias läsa Idrottsvetenskap på Malmö Högskola där han genom sin praktik på Malmö Idrottsakademi fick jobb som fystränare. Han driver idag sitt eget företag där han sedan 2016 har jobbat som fystränare för olika idrottsföreningar bland annat LB07, Malmö FBC, Malmö Konståkningsklubb, Malmö Kappsimningsklubb, Fair play tennisklubb och Svedala Tennisklubb som han fortfarande arbetar för. Just nu studerar även Sakarias heltid på fysioterapeutprogrammet, Lunds Universitet.

Bild av Sakarias

Om Sakarias

Sakarias umgås mycket med sin familj och försöker vara ute i naturen så mycket som möjligt. Största intresse är träning i alla dess former. Som barn och ungdom spelade han forboll, tennis och golf. Idag spenderar han mycket tid i sitt hemmagym där han tränar styrkelyft, tyngdlyft och en del gymnastik.

Boka tid via telefon
070 - 646 30 90


Eva Hansson

Yrke och Utbildningar

Eva Hansson är massör på MMC Idrottsklinik. Eva Har utbildat sig till diplomerad massör genom Hälsoteket utbildning 2003. Hon har läst mobilisering och mjukdelsteknik steg 1-3 på Idrottsmedicinskt Center i Malmö. Eva har även gått Idrottsmassage hos Torbjörn Mårtensson i Malmö. Koppingmassage genom KMH Komplementär Högskolan. Akupunktur hos John Boel i Danmark. Kostrådgivning genom LCHF, Anna Hallén.

Eva har arbetat heltid som massör sedan 2003. Hon har utvecklats både genom sitt kliniska arbete med patienter, men även genom sina vidareutbildningar och privata intresse för människokroppen samt dess funktion. I ca 17 år av sin arbetstid har hon delat lokal med leg naprapat och läkare Therese Hansson, vilket också har bidragit mycket till hennes vidare utveckling och kunskap inom området.

Bild av Eva

Om Eva

Även privat har Eva ett brinnande intresse för människokroppen. Hon läser mycket böcker och har samlat mycket litteratur att förkovra sig i så fort hon får en ledig stund. Hon är aktiv genom att lyssna på poddar och titta på digitala utbildningar genom bland annat Youtube. För att koppla av på sin fritid letar Eva gärna fossiler eller fina stenar. Hon är medlem i söderslätts arkeologi och fossil förening. Eva berättar att det blivit ett par stenyxor och andra redskap med tiden som samlats. Eva började läsa arkeologi, men hoppade av då hon inte kände att det var logiskt att ta en massa studielån, när det inte fanns arbete just för stunden. Ett annat intresse Eva gärna sysselsätter sig med är spelet world of warcraft som hon spelat i ca 10 år.

Boka tid via telefon
070 - 221 40 94
070 - 646 30 90

André Andersson

Yrke och Utbildningar

André har utbildat sig till massageterapeut på Bergqvist massage och friskvårdsutbildningar i Malmö. Idrottsmassage är ett av de områden som André brinner lite extra för med tanke på den egna bakgrunden inom idrott. André tog studenten 2017 på Söderslättsgymnasiet. Han läste inriktning handel eftersom service ligger honom varmt om hjärtat. Sedan dess har André jobbat inom ventilation, men har nu på senare år äntligen tagit tag i sina planer om att jobba med massagen på heltid. Att jobba med massage är drömmen eftersom han brinner för att hjälpa andra. Hans stora passion i livet har alltid varit fotboll och detta har medfört viss förståelse för vad träning och smärta kan innebära. André vill därför kunna hjälpa andra att bli smärtfria och underlätta i deras vardag.

Bild av Andre

Om André

André spenderar mycket tid med sin familj samt lägger en stor del av sin tid på träning. Största intresset är fotbollen och han har varit aktiv fotbollspelare sedan barnsben. André har spelat på elit nivå som ungdom, men har under de senare åren gått över till en hobby nivå. Utöver fotbollen har styrketräning varit ett stort intresse. Kunskapen och nyfikenheten om hur kroppen fungerar har väckts genom åren. André är en lugn person som är lyhörd och visar stor förståelse för andra.

Boka tid via telefon (lättast att nå via sms)
072 517 89 94