Hem Fysioterapeut Massör Kiropraktor Personlig tränare Formgjutna inlägg Kontakt/Hitta hit

Personlig Tränare

Yrke, Ubildningar och Arbetssätt


Jag bor deltid i Sverige och deltid i Zambia i södra Afrika vilket innebär att du kan få tillgång till mina tjänster både online och ”live” här på MMC Idrottsklinik.

Som tränare ligger mitt fokus på rörlighet, funktionalitet och smärtlindring, men jag jobbar även med viktresor, elitidrottare och fitnesssatsningar.

Genom att använda effektiva metoder där jag kombinerar mjukvävnadsbehandling med individanpassade rörelser ökar vi elasticiteten i din fascia samt i din muskulatur och skapar ökad ledrörelse i alla tre plan.

Bild av Josefin

Jag hjälper dig att ta steget från rehab till prehab, bli bättre i grenspecifik idrott, att nå dina mål inom träning och hälsa och med detta förebygga ett påskyndat åldrande pga det moderna samhälle vi lever i idag. Jag skapar rörliga, starka och glada kroppar. Jag finns här för dig hela vägen!

Om Josefin


När jag inte tränar andra eller mig själv spenderar jag mycket tid ute i naturen. Mat ligger mig varmt om hjärtat så det blir en hel del spännande matlagning också. Självklart ser livet annorlunda ut beroende på om jag befinner mig i Sverige eller i Zambia. Hemma i Sverige drar jag ständigt ut nära och kära på härliga naturnära äventyr eller löser världsproblem över en kopp kaffe.

I Zambia handlar livet mer om den vardagliga överlevnaden när strömmen går stup i kvarten, evakuering av giftiga ormar från verandan blir en vardagsrutin såsom släckning av ”bush fires” under säsong av torka och nattliga besök av tjuvjägare på gården bidrar till förändrad dygnsrythm.

Boka tid via telefon eller mail
josefine@focusonfitness.se
073 - 530 11 10